Wieczorynka – tradycje kulinarne Karkonoszy

Zapraszamy na pierwszą w 2018 wieczorynkę. Piotr Gryszel opowie nam o tym co i jak jadło się dawniej (i dziś) w Karkonoszach. Nie obiecujemy, ale być może prelegent przygotuje nawet jakąś degustację 🙂

Spotykamy się jak zawsze w sali IV, Instytut Nauk Geologicznych, ul.Cybulskiego 30-32 we Wrocławiu. Zaczynamy punktualnie o 19:19

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.